onsdag 28 maj 2008

Mystiska tanter och utgång

Måste ju säga att man få va me om en hel del när man plugga.. Nu syfta ja mest på mysko lärare. Som omöjligt kan ha tänkt efter före innan dom går ut och föreläser. Ha haft en sån nu i två dagar. Föreläsningen igår va totalt värdelös men hon gjorde en del uttalanden som man kan klura lite på om man få säga när man jobba på en högskola. Ja hade egentligen inte tänkt gå idag men då blev ja så nyfiken på hur hon skulle lyckas förstöra dagens föreläsning så ja va tvungen. Måste ju säga att hon är väldigt generalliserande. OM man lyssnar och tolkar de hon säger i klartext så skulle alla pojkar ha sämre möjligheter att lära sig saker i skolan. Invandrare är inblandade i organiserad brottslighet och män från hedersrelaterade kuklturer knuffar ut sina döttrar/systrar från balkonger. Man kan inte annat än förundras av dessa uttalanden. Nog om detta.

I kväll kommer Anna och Emelie hit och vi ska laga lite mat tillsammans och sitta och surra en stund. Kvällen kommer avslutas på tha dancefloor och de ses mycket framemot måste ja säga. De blir nog sista gången innan hemresan också. De kan va mycke folk ute för de är tydligen sittning ikväll. Men de är ju bara trevligt me att träffa folk. Ja håller, i skrivandets stund, (som de så fint heter) på att baka en KAKA. Tänkte att de kunde ju va trevligt att ha en liten efterrätt att mumsa på när vi äte klart.

Har självstudier till på månda nu och de ska vi försöka styra upp nåt. Tenta på torsda nästa vecka och sen är man klar för den här gången. Känns så rackarns skönt! Hemresa och sen börja jobba. Tur man redan sett lite sol för så mycke skiner de inte på en när man är i charken på ICA.

Ska nog vila en snärt så man klara av hela kvällen.

HAVE FUN!

Inga kommentarer: