tisdag 13 maj 2008

We all want something else...

Pust och puh, ha just vare och träna me Emelie. Vi trodde vi skulle gå på nån sorts gympa me boxnin men så blev inte fallet alls. Ohnej. De va nån som va sjuk, nån annan fick rycka in i ställe och gjorde nån form av masstortyr (inte riktigt men nästan) Ja förstå inte, ja ha NOLL kordination mellan öga-arm-ben-fot sen att du ska göra de i en viss rythm gör ju också att de bli lite knepigt. Måste ju säga att de är en rackarns tur att man kan skratta åt sig själv, annars hade de vare en total katastrof. Nu va de ju bara ett litet gympa pass..=) Ska göra ett försök på "styrka 55" på torsda så få vi se hur de gå, lär ju lämna en rapport på även de.

Religionsföreläsningarna knallar på och de är riktigt intressant. Dagen gick ut på att få förståelse för minoriteterna i Sverige, vi prata samer och judar och dom andra dyker väl upp imorrn. Spännande att höra va som finns att sägas. Poängteras bör väl kanske att han kan stundtals va lite svår att förstå när han verkligen kommer igång me sin danska brytning, annars toppen bra! De är även han som ha hand om religions undervisningen till våren så de ska bli roligt.

Morgondagen bjuder också på middaskompis, och de är ja som ska stå för maten. Ha redan klura ut att de bli plättar och chokladkaka till efterrätt. Ja hoppas de ska uppskattas av min gäst. Fast vars kan de gå fel me den maten? You tell me.

JO! Hade även en skitläskig dröm inatt. Vakna av att ja grina och va alldeles uppjagad. Detta inte enbart för drömmens innehåll (mamma och pappa skulle skilja sig, min största skräck när ja va liten och tydligen även delvis nu) utan också för att ja haft så konstiga drömmar nu ett tag. Skulle inte uppskatta att de här va sant också. Men ja ringde mamsen på stört och så va tydligen inte fallet, de uppskattas! Ha även haft ett långt samtal me min numera väldigt beresta syster om liknande erfarenheter och ibland kan man helt enkelt inte se livet från den ljusa sidan. Även om man inte vill så påverkas man av andras handlingar. Kanske inte så mycke men de känns ändå. De känns skönt att hon är hemma nu. Börja även ja få lite hemgångshov. De är ju inte så rackarns länge kvar nu! Wieehooo!

Tro att de är läge att avsluta när man ligger på topp, ska ta en dusch och fortsätta läsa "Tätt intill dagarna" som är ritkigt bra! Den kan ja verkligen rekomendera. En fin berättelse om kärleken till ens mor.

Ha de bra!

Inga kommentarer: