söndag 1 juni 2008

Sommarvärme och vätskebekymmer

De va utlovat sommarhetta i helgen, och de kom sommarhetta i helgen. TOK SKÖNT! De är nästan 25 grader i skuggan redan nu så de är trevligt. Ska bara styra upp lite saker sen iväg på ett varv runt Munksjön, för att starta dagen.

Helgen ha vare bra, kan ju försöka göra nån sorts sammanfattning för den som känner sig intresserad. Freda inleddes me studier tillsammans me Jennie, möttes på stan och satt på en uteservering och gick igenom lite anteckningar inför den rackarns tentan. Men eftersom de va marknad så va de ju en hel del annat att kika på också. Men samtidigt är ja rätt nöjd me våran insats. Spana in marknan lite och shoppa en schysst strandväska. Rusade till Sofiakyrkan för att närvara på Stinas examenscermoni. Åt glass på Piren för att fira och gick för att möta Malin på tåget. Vilket va försenat, men ja klaga väl inte så rackarns mycke, de va sol och varmt. När väl Malin dök upp blev de lite umgänge, både hemma och ute på stan. Vi prata om ditt och datt och ja hoppas att de va bra för Malin.

Igår umgicks ja me Jennie och Mikael typ hela dagen, gick på stan och låg på stranden för att avsluta tillsammans på RIX FM festival i Rådhusparken. Överlägset bäst va Brolle Jr och Linda Bengtzing, dom sjöng då iaf live och inte me playback. Dessutom ha dom ju i ärlighetes namn rätt så trallvänliga refränger. Tog en lugn öl på Sir Simons och när övriga sällskapet gick hem så stannade ja och Linn kvar och surra en liten stund. Trevligt att dansa av sig lite också när vi halka in på dansgolvet så spelades de 60 tals klassiker och ingen va nog lyckligare än ja då, fy rackarns va roligt de va att dansa till de! Sen så blev de lite sämre musik men de funka de också. Är väl egentligen inte så kräsen när de väl kommer till.

Dagens plan är väl att strax ta varvet runt Munksjön, duscha och kika lite på tenta anteckningarna. Måste börja va lite mer seriös så att de här gå bra. Ta tag i de nu! Usch!

Ha de bra!

Inga kommentarer: