lördag 10 maj 2008

Man få snällt skylla sig själv.. Så äre. Ha just komme in efter att ha lega på gräsmattan i fyra timmar och läst. Ja tyckte att ja vare duktig och smörjt in mig överallt, men de känns som om de här kommer att kännas.. Ha redan införskaffa en misstänkt röd nyans på axlarna, men bara där. Ha fatta beslutet om att inte gå ut mer idag utan sitta inne resten av dagen. I alla fall tills ikväll, ryktades om grillning hemma hos Linn och de är väl inte så tokigt. De är trevligt me lite socialt umgänge.

Umgängade me Malin igår eftermidda förresten, gjorde sesongens bästa investering på IKEA, köpte nån form av solmadrass. Man kan fälla upp den lite smidigt i ryggen så man ligger skönt om man ska läsa en bok. Ha använt den mycket myket flitigt i två dagar nu och ångrar inte mitt köp för en sekund, snarare rekomenderar de till alla. =) På kvällskvisten hälsa Linn på och vi åt lite mat och drack ett glas vin nere på Piren, de va lite lagom för en fredakväll så där.

Känner att ja ha inte så rackarns mycke mer att tillägga just nu. Ska väl eventuellt fortsätta läsa boken lite (nej, de är inte kurslitteratur) och sen ta en dusch. De kan hända att de behövs efter en förmidda i solen.

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: