onsdag 7 maj 2008

Göralöshetens näste

Förstå inte riktigt va som är problemet. Sitt här och vill så rackarns gärna hitta på nåt men är för lat för att ta tag i saken. Hade storslagna planer att gå ut och gå igen (varva Munksjön imorse innan frukost) men ORKA! Tänkte ringa och bjuda nån på kaka, men ORKA! Vill göra nåt men vill inte ta tag i saken..De funkar inte. Tror att de bli som igår: rinner ut i sanden och somnar framför tvn. Prata dock me Helen ett tag och hon lyckades då skrämma upp mig så ordentligt mycke att ja låg vaken och klura ett bra tag efter att vi sluta prata. Dagens tips till vänner och bekanta: ring INTE och berätta läskiga historier om män som kallas "dödsängeln" för mig på kvällen. Sånt är läskigt, men samtidigt ha ja full förståelse för att Helen gjorde de, skulle gjort EXAKT samma sak. Skulle förmodligen ha prata så fort att folk inte skulle ha förstått va ja sa. Hon va förvånandsvärt lugn och mannen lät ordentligt läskig. Nog om detta.

Den nya kursen fortsätter..ha haft två rätt intressanta föreläsningar idag och de ser lovande ut för imorn. Dock är ja lite mer missnöjd me tiden 15.00-16-30 VEM lägger en föreläsning då?! Helt ologiskt! Men men, bara gå dit och se glad ut. Ha ju värsta tillfället att studera på morrn, och de skulle väl behövas. Skulle ju inte göra nåt om man klara tentan.

Planen idag va att Jennie skulle hit och äta, men hon äkte hem till Göteborg iställe. Klandra hon inte för en sekund, sitta här och mumsa spagetti eller socialtumgänge me sambon..hmm..undra vilket man skulle välja. Är även bjuden till Jennies sommarstuga nån helg här framöver (kommer inte ihåg just nu exakt vilken de va) och de ska bli väldigt roligt.

En bra sak me ikväll är ju att Grey's är tillbaka efter en massa konstiga avbrott och idrottsaktiviteter som ska visas i tv. Så ett stort YEY! för de.

Inga kommentarer: