måndag 12 maj 2008

Rapport efter en solig helg

Måndag morgon, ha just avverkad dagens inledande tre D'n: duscha, diska och debattera me mig själv. Dagens debatt innefattade vilka kläder som skulle va lämpliga till både vädret och min ena lysröda axel som seriöst sett för mycke sol i helgen. De ha vare en suskigt solig helg. Stekhett ute och strålande sol. Satt på Linns uteplats länge i lördaskväll och åt, prata och drack lite vin. En trevlig tillställning. Tro Stina ha förevigat de me flest bilder så de kanske dyker upp några där, va vet ja. Kvällens lärdom va hur som hellst att man ska akta sig för bränn näslor, dom är otrevliga. Avslutade kvällen tillsammans me Linn på tha dancefloooor. En mycket trevlig kväll.

Gårdagen va lugn. Låg i sängen och läste ut "Tidsresenärens hustru" en fin kärlekshistoria me en komplecerad man och en troget väntande kvinna. Hade vissa bekymmer att hålla tårarna tillbaka under sista kapitlet. Så den är helt klart godkänd. Gick sen ut på gräsmattan och vilade lite för att göra ett litet försök att jämna ut "brännan" (eller va man ska kalla de). Börja läsa en ny bok som Mustafa Can ha skrive om sin mamma. De lilla ja ha hunne me är spännande. Den heter förresten "Tätt intill dagarna - berättelsen om min mor" och är rosad av många så vi få väl se om den håller upp till förväntningarna. Ja är fullt medveten om att ja borde läsa kurslitteratur iställe men de är ju inte på långa vägar lika spännande som att läsa de här! Hade även tänkt se en av mina favvo filmer som gick på tv men de gick tungt, somna efter 45 minuter, tur ja sett den förr..=)

Veckans tema på föreläsninagrna är Religion, de ska bli jäte spännande faktiskt. Ha hört rätt mycke om han som ska hålla i de - både bra och dåligt - ska bli intressant att bilda sig en egen uppfattning. Överlag måste ja säga att hittills ha kursen vare riktigt riktigt givande. Man sitter inte precis och gäspar sig igenom dagarna på skolan som de ha vare ibland. Tummen uppåt på de!

Ska ta tag i vardagen nu, kanske läsa lite litteratur. Eller?

Inga kommentarer: