måndag 5 maj 2008

Ensamstående igen

Precis lämnat av lillasyster på tåget för en hemresa. Ha vare riktigt trevligt att ha hon närvarande i nästan en hel vecka. Och va ja ha förstått av hon så ha resan vare uppskattad. En sak är då riktigt säker, hon ha haft spenderarbyxorna på sig. Ingenting ha vare för dyrt eller onödigt. =) Hon är söt hon, blev två par nya skor för hennes del, inga för mig ja är nöjd ändå.

Även en kurs introduktion idag. Hamnade i "fel" grupp men me rätt folk så de borde nog bli bra ändå. Efter att ja had fått gnälla av mig lite så kändes de lite bättre och nu ha ja lusläst schemat och de är inte så illa som ja först trodde. Känns bättre och bättre. Ha inga planer på att börja läsa än, ska göra de imorrn hade ja tänkt. Ha en lärare som man "måste vänja sig med" för att låna ett citat av Combon.

Såg även att Stina lagt upp dom oerhört fina bilderna från vårat Valborgsfirande på sin sida. Måste ju säga att ja sett mer smickrande bilder på mig..skulle faktiskt bara spana om spjället va öppet eller inte. Vill även påpeka att även Linn befinner sig i den ställningen men från ett mycket mer smickrande perspektiv. Hur som hellst så blev ju maten god. I slutändan (haha, TöntElin tyckte de va oerhört mycke humor) så äre ju de som räknas.

Känner att ja ha som inte så mycke mer att tillägga, ska provsmaka lite glass som ja och systern glömde äta upp. Citron-Lakrits..kan de va nåt? Vi få väl se.

Hej å Hå

Inga kommentarer: