fredag 16 maj 2008

En ganska vanlig torsda

Värsta roliga studiebesöket igår, va ute i en Moské i Råslätt och lyssnade på nån som pratade om religiösa traditioner hos muslimer. Riktigt intressant, han som prata va fruktansvärt duktig på prata och hålla intresset uppe hela tiden. De va en trevlig stund. Innan hade klassen äte lunch hemma hos Sara och blive bjuden på KAKA. Gott.

Va även på premiär besök på Body Pump igår, men de hette nåt fånigt me styrka nånting. Även de va riktigt roligt! Hade inga som helst problem me att hålla ordning på armar, händer, ben och fötter! De här va seriöst mer min grej än hopp-och-skutt-studs gympa. Noterade även att ja är riktigt högerdominant, vänster armen va inte lika pigg som högern (känns även rätt bra i den armen idag också). Ska se om de gå göra de igen nästa vecka. I hope! När ja satt här hemma och pustade ut lite kom Stina på ett "spontanbesök" och fika lite KAKA, de va nog bra för ja behövde nog höja blodockernivån lite. Nästa vecka ska ja se om ja inte kan göra ett spontanbesök hos hon..

Dagens plan: Diska, ta sig samman och gå på skolan för att för första gången, i den här kursen, göra ett seriöst försök att studera lite.. Ja MÅSTE verkligen ta tag i de här nu! Ska även passa på att äta lunch me Anna, de va ett bra tag sen man träffa hon så de ska bli roligt. Dom är ju ute på praktik nu och ska va inne och göra sitt andra seminarie idag. Okul för dom. Kvällen ska tillbringas i Falköping i Malins nya lägenhet - spännande!

Have a nice day!

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltid lika roligt att träffa dig med!!! Snart blir det skaka rumpa så det heter duga! Puss