måndag 26 maj 2008

Trevlig helg me fantastisk utsikt


Snacka om en het helg. Fick följa me till Jennies famlijs sommarstuga utanför Munkedal i Bohuslän. Gårvik hette stället och snacka om trevlig helg! Den inleddes me att ja och Jennie åt glass i Göteborg , möttes upp av lite annat folk och körde bil till Torp, där mat och drycker av olika de slag skulle inhandlas. Redan i bilen skratta ja nästan så ja grina så de va en bra start. Och när vi kommer fram! Snacka om utsikt alltså. Den här är tagen rakt utanför köksfönstret i stugan som vi bodde i. Helt otroligt!
Kvällen följde me att vi grillade lite korv och spelade spel. Alias kom fram även här...om du blir tillfrågad vad som är svart slämmigt och bor i trädgården så är de en ekorre och inte en snigel. Viktigt att komma ihåg.
För att göra en snabb sammanfattning av hela helgen så bestod den av god mat, glada människor, vackert väder och fantastisk utsikt. Erika och Annelie badade till och me i havet. De ni!
Åkte tåg tillbaka till verkligheten igår kväll och kom hem till en lägenhet som inte haft besök av nån god fe som dammsugat. Hann nämligen inte göra de innan ja for och hoppades innerligt att den goda fen skulle komma till undsättning, men icket. Ska göra ett ryck nu snart innan ja far iväg och lyssna på oppositionen till Stinas examensarbete. Tänkte att man skulle kunna komma som support.
Ha även köpt en klänning till Malins bröllop idag, en grön/vit/guld randig. Ja är fullt medveten om att de låter lite korkat nu då ja säger de men den är verkligen fin. Kommer kunna ha den fler gånger så de bli nog jätte bra.
Mer bilder och uppdateringar kommer att dyka upp sen, nu ska ja jaga runt lite me dammsugarn och kanske gå och handla, den där fen hade ju inte vare och handla heller så de va inte så rackarns mycke att erbjuda sig själv till frukost imorse...

Inga kommentarer: