söndag 18 maj 2008

Stardust och städning

Bakpotatis och räkgegga, de är aldrig fel. Avsluta sen me lite väl valt godis ska du se att en fredagskväll i soffan inte blir så tokig. Se gärna också "Stardust" för att de ska bli riktigt bra. De är nog den bästa filmen ja sett på länge. Skratta så ja höll på ja vet inte vad! Helt klart sevärd! Fick ju även kika på Malin och Johns nya place och de va fint. Gillade hur dom hade måla grönt och brunt i sovrumme.

Igårkväll hade ja värsta höga förväntingarna på dubbelavsnittet me både CSI och Brottskod försvunnen. De blev inte så mycke av de inte..hade förvänta mig mer...ja ja vet inte riktigt vad, men mer i alla fall. Men men, de gick ju kika på..=)

Idag snacka vi storstädning. Börja halv nio imorse och håller på än, har en liten lunchpaus nu. Planen är den att om ja verkligen städar allt nu (de regnar ute så man kan inte göra nåt roligt) så behöv ja inte panik göra de sen just innan ja ska fara hem utan då kan man göra en light variant. De är iaf planen och de gå rätt bra. ha Bure ner en massa grejer som ja inte behöv ner i källarn, sorterat ut en massa papper och torkat alla köksskåp. Ska ta rummet och toan nu strax. Efter de bli de att gå och handla så man ha nåt att stoppa i magen imorrn till frukost, skulle ju inte göra nåt.

Håll till godo

Inga kommentarer: