torsdag 1 maj 2008

Majbrasan..hoho?

Valborg 2008 kom och gick igår. Mat hemma hos Linn me lillasyster, Stina och Emma. Lugn och sansad, ja börja dock under middan göra ett utlägg .."ja minns då inte va ja gjorde förra Valborg.." Precis i samma sekund som sista stavelsen lämnade mina läppar så kom allt tillbaka som en flodvåg. Tog tillbaka va ja sagt och ägnade mig intensivt åt att äta min majs. Middagen blev mycket lyckad, några konstateranden blev det dock: Elin ska INTE va ansvarig för att tända gillen nån fler gång. Signe ha en väldigt god fantasi i den bemärkelsen att hon skulle vara kung på (det rätta) dansgolvet.

Efter maten dök lite mer folk upp och vi spelade Alias: "en ekorre, fast inte en ekorre, utan nåt som den äter och sen vad är en ekorre?!" För den som inte kunde lista ut de ordet så är det "nötdjur". Roligt även om mitt lag inte presterade bäst så kom vi på en god andra plats ja och lillasyster. Kvällen tog en rask vändning när vi bestämde oss för att ut och leta efter majbrasor. De gick inte så bra de inte.. alla våra "säkra kort" där de garanterat skulle finnas en brasa va tydligen inte så säkra och de brann ingenstans. Kvällen blev ändå inte så tokig.

Systeryster är just nu i Göteborg och hälsa på vänner och bekanta så de blev en ensamstående kväll ikväll. Gjorde egentligen inte mig så mycke. Ha laga fin-middan (korv, ägg och potatis) av go-korven som ja fått och de va så läskigt gott. Att åter igen kan inte ord beskriva. De är bara de att snart är korven slut och då bli de inte så rackarns roligt längre..men ska ju snart hem..=)

Ha haft några samtal me Combon idag och de är inte så bra me han. Kan väl uttrycka sig genom att säga att han ha sett ljusare dagar. Han va visst till farbror doktorn idag och fick meducin så ja hoppas att de ska bli bättre. Fast de kunde ju inte va sämre timing då han ha tenta imorrn. Obra där men ja heja som alltid på hans lag så vi få hoppas de bli bättre. De är ju iofs en naturlag att de ska skita sig just precis när man inte har tid me de, otur att de ska va för han igen.

Tro att ja ska ta och återgå till min plats i soffan och spana lite film. Systern hade me sig ett gäng som ja inte sett så de kan ju va ett lämpligt tidsfördrv ikväll.

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: