torsdag 10 september 2009

Idol och högskoleintagning

Känner att även jag måste kasta mig in i debatten, kommer me huvet före, fullt av åsikter. Näe, de va en överdrift, ha egentligen bara en åsikt. Folk som inte kan sjunga, ställ inte upp i tv! Är ju så pinsamt! Tydligen verka ni helt omedvetna om de själva, äre ingen som försökt stoppa er?! Ja få ju sitta i soffan och skämmas åt er! Bli lite jobbigt i längden eftersom majoriteten av Sveriges befolkning inte är nån form av begåvning. De va väl i princip de ja ville lufta angående gårkvällens äventyr tillsammans me Karro.

Sen ha ja ju iofs en liten till sak som ja känner gnager och skaver lite i mitt stilla sinne. Hur fan ta sig alla korkade gökar in på högskolan?! Detta kan inte heller mitt förstånd få grepp om..Känner att snart måste de hända nåt för ja är på bristningsgränsen till vansinne. Ja ha ett antal hjärnbefriade citat som ja skulle kunna exemplifiera me men de känns inte riktigt rättvist att hänga ut nån specifikt mer än att säga att de är nog mer vindtunnel än hjärnsubstans mellan dom örona.

Rackarns va skönt de där kändes att bli av me. Nu ska ja styra upp veckans frågeställningar till föreläsningen som ska in idag och sen dyka ner i diskhon och skaffa fram lite rena köksredskap.

Över och ut

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad hände?! Poff, så va du igång med att skriva igen!! Bra där Elin Larsson!
//Lilla