tisdag 29 september 2009

Nu snacka vi liten uppdatering

Helgen ha både komme och gått. Snacka om bra helg alltså. Freda kom Anna och Helen, vi såg film och hade allmänt trevligt, kan väl egentligen inte rekommendera filmen, men den hade sina stunder. Lördamorron körde ja till stationen och hämtade Jennie och Max. Grymt kul att se dom igen (och grymt kul att köra lite bil igen också)! Sen hade vi aktivt umgänge hela dagen, gick lite i stan soana lite på grejer, några slagna hjältar vilade i lägenheten ett litet tag. :) Kort sagt mycket trevligt! Kvällen avslutades med en liten utgång me lite dans. Inte oävet!

Däremot riktigt tyst och ensamt i lägenheten när alla fare på söndakväll..nästan så de ekade. Men inte länge till, på torsda dyker mamma upp en sväng och de gå ju inte förneka att de ska bli hur kul som helst! För att hoppa till nåt som inte va hur kul som helst så va inte skolan igår världshistoriens mest stimulerande dag. Jag allmänt seg och trött efter en intensiv helg och skolan ovanligt ointressant och långtråkig, kan inte rekommendera den kombinationen!

Mumsar på lite frukost nu, ska möta Linn på friskis och träna lite innan de bli att slå sig ner på bibblan och dyka ner i böckerna igen.

Hörs vi då?

Inga kommentarer: