söndag 6 september 2009

Inge vettigt alls egentligen

Söndag förmidda...inte en så actionfylld dag. Sitt här och egentligen bara skjuter upp de oundvikliga: disken och plugget. Hade tänkt anfalla i den ordningen. Ja ha goda chanser för seger, men moralen i truppen är inte riktigt på topp så tro ja ska avvakta tills den tage sig lite.

Va på after work i fredags, mycket trevligt, ja ha saknat ribbsen på Olles hela sommarn! Åt så ja nästan hade ont i magen, men de va de värt. Sen blev de utgång me delar av after work tjejerna medans andra delar tog hand om tvätt eller umgicks me respektive. Så här i efterhand kan ja väl påstå att utgången va mycket lyckad, hann även träffa ett gäng gamla bekanta..några mer efterlängtade än andra fast de är väl sånt man få räkna me.

Gårdagen spenderades på Dalvik - kräftskiva. Kan med gott samvete säga att de förmodligen är mitt livs andra ordentliga kräftskiva. Trevligt sällskap, mycke paj och intensivt arbete för att få i sig iaf nån kräfta. Middagarna som ja bruka delta i uppe på Dalvik slutar väl 8 av 10 gånger med ett sjöslag utan tidigare skådat like men gårdagen var nog någon form av städat undantag. Ja va hemma vid halv tolv och rätt nöjd me tillvaron.

Nu äre bara kvar att ta tag i disken som pajbakandet orsakade.

Hörs vi då?

Inga kommentarer: