måndag 21 september 2009

måndamorron

På västfronten intet nytt, nästan. Vare en mycket lugn och behaglig helg. Storstädade läggan i lördags, kändes bra, sket sen i att diska på resten av helgen och levde på lyckoruset av att ha en ren lägenhet. Ska åtgärda detta i eftermidda.

Tvätta igår på eftermiddan men torktumlaren va trasig så de to en evinnerligtid att få de torrt, gick ner i morse just före sju för att hämta de sista och tro de eller ej där möter ja en granne som håll på tvätta hon också. Efter en stund av pinsam tystnad hade vi en trevlig pratstund me lite lägenhetesskvaller eller va man ska kalla de. Ha aldrig sett människan förrut men tydligen så ha vi bott här lika länge dessutom på samma våning. Folk är inte så sällskapliga här. Däremot blire sällskapligt nästa helg då Anna och Helen med säkerhet dyker upp på lite umgänge och ha vi riktigt tur så kan också Jennie komma! Finns även en liten möjlighet att få träffa Max, stora grabben som just fyllt tre år. :) De ses framemot!

Nu äre väl bara att borsta tänderna och packa matlådan inför skoldagen. Ikväll ska ja introducera Karro på Friskis. De blir roligt!!

Hörs vi då?

Inga kommentarer: