tisdag 15 september 2009

Dålig moral

Ha hamna i nån form av dålig cirkel, ha ingen riktig anda att göra saker och ting och på de så kommer den dåliga moralen och säger "de är okej att sluta nu" eller "strunta i de, gör de sen". Så här kan man ju inte hålla på! Ska försöka bättra mig..imorn. Ha inte vare ute och sprunge sen förra veckan, kompenserade me en godispåse och tacos igår. Tog iofs en stadsparken-prommis me Linn, men ändå. Tänkte springa imorse meen gör de imorn. Dålig moral här Elin! Ja diskade ju iaf undan lite av berget som stått på bänken..

Men skit i de nu, ja hoppar raskt vidare till helgens äventyr. Midda me Karro på freda och en trevlig liten hyrfilm, den här gången hade min gäst veto eftersom förra gången ja valde så blev de inte riktigt bra, eller filmen va inte som alla andra filmer och därför sa ja från mig lite av min bestämmanderätt, inte mer än rätvist anser ja. Lörda blev ett klassiskt sjöslag uppe på Dalvik. Grill, vin och skratt tycker ja kan sammanfatta den kvällen. Avslutade kvällen klockan ett efter ett antal glas vatten. Vaknade sönda morgon och behövde mer vatten om vi säger så. Kändes att man va lite sliten men de är väl sånt man få räkna me ibland. Se framemot nästa tillställning som enligt planerna ska gå av stapeln på Rosengården.

Även glada nyheter igår, mamsen kommer och hälsa på! Är nån sorts boende/möbelmässa på Elmia sista veckan i september och då dyker hon upp. Trevligt! Denna omnämnda mamma fyller också år imorn. Paket är fixat och påväg.

Nä, måst väl masa mig mot biblioteket och styra upp lite studier. Vi arbeta ju oss igenom gamla testamentet. Ändå rätt spännande, visste ni att de flesta kända religioner också har en berättelse om en stor översvämning eftersom guden/gudarna var besviken på sin/sina skapelser och i samband me detta valde han/hon/den/det/dom ut en grupp människor som skulle överleva och börja om mänskligheten så att säga. Mycke sånt vi håller på me. Finns också berättelser i bibeln som är väääääldigt lika dom som finns i den antika mytologin. Så ja skulle ljuga om jag påstod att de va tråkigt hela tiden.

Nu borsta tänderna och susa iväg på cykeln!
Över och ut

Inga kommentarer: