onsdag 25 juni 2008

Onsdagsledigt?

Yes box. Idag är ja ledig, från jobbet i alla fall. När ja kom ner och skulle äta lite frukost låg en lapp från mamma på bordet (ovanligt? -nej!) Ja och syster ha lite uppgifter att utföra idag. Och som sagt så är de inte allt för ovanligt. men tror nog allt att de ska gå klämma in en liten film eller nåt annat små trevligt också, de ta ju kanske inte hela dagen att avverka mamsens lista..

Händer inte så mycke nuför tiden..jobbar, äter och sover roligare än så har ja inte. Eller jo! Såg ju film igår "The Bucket List" kan varmt rekomenderas! Jätte mysig film, visst den handlar om cancer men ändå! Den va bra! Men om ja lix ska hålla på och rekomendera filmer så kan ja lika varmt rekomendera "My Life without Me" de kan fällas en och annan tår till den filmen men samtidigt är den så ruskigt bra att den kan man inte missa!

Ha även betala mycket existerande räkningar idag me lite mindre existerade pengar, man få ju inte lön förrän nästa månad.. surt! För nu finns de inte mycke pengar att röra sig me och de ska räcka till den 25 juli. Ibland förstå ja inte riktigt hur de är tänkt att man ska överleva på sommrarna som student.. på vintern också för den delen?! För de rör sig inte om mycke pengar man ha att röra sig me..de är inte roligast!

Hur som helst, kanske håller de på att va läge att ta tag i dagen..så man bli klar nångång. Hanna som ska va mitt stöd i utförandet av mamsens lista håller som bäst på att vakna till liv..så man kanske ska smida medan järnet är varmt så att säga.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: