lördag 21 juni 2008

Vad har hänt sen sist?

Känner att de är läge att göra en sorts sammanfattning av vad som händer här hemma. Och om man vill att de ska gå snabbt och smärtfritt så är de typ ingenting, ja jobbar ungefär konstant. Tycker de är jätte roligt att vara ledig nu i helgen faktiskt. Igår va de 150 års kalas för morfar och mormor och de va en trevlig tillställning. God mat, släkt och vänner är väl inte så tokigt. Tro födelsedags"barnen" va rätt nöjda, kan ju även tillägga att alla barnbarn som kunde närvara höll tal.

Senare under kvällen så blidde de middasbjudning hos mostra men ja va redan på en egen midda me lite old klassisar, alltid trevligt men de fick ett litet abrupt slut så vi få hoppas på ett bättre "partaj" nästa år. Ja avslutade då hur som helst kvällen hemma hos moster där vi "barn" spelade lite kubb och kort samtidigt som vi mumsade på en väldigt utsökt glassbomb.

Dagens plan är då att ta de lite lugnt och invänta nästa kalas. Papsen fyller nämligen 55 idag så då äre bara att fortsätta firandet me ungefär samma folk som under gårdagen, inte för att ja klaga, de är ett rätt så trevligt gäng. =)

Ska kanske ta och styra upp nån form av frukostätning och sen kanske ta en prommis tillsammans me den för närvarande sovande lillasystern som ligger här breve.

Fortsatt trevlig midsommar!

1 kommentar:

Malin sa...

och VARFÖR får jag inga svar på mina sms? bara undrar...