torsdag 12 juni 2008

Hemma!

Ja, då känner ja att de va dags för en liten snabb uppdatering om vad som hänt i värden sen sist. Efter bröllopet så va ja hemma i lägenheten och tok fixa, skulle hinna packa allt plus tvätta innan min buss till den kungliga huvudstaden gick. Och för att göra en lång historia kort så hann ja de. Tog därifrån tåget till Bollnäs där Helen hämtade upp mig och vi hade en trevlig dag på Järvzoo tillsammans me hennes systerdotter Elsa. Finns mycke roligt djur där. Bland annat mycke mycke närgångna ekorrar. Hur som helst.. Tisda morron beger vi oss norrut. De regnade HELA tiden! Fast å andra sidan gör de inte så mycke när man ska sitta i en bil hela dagen. De gick riktigt bra att köra och vi va hemma är vi fyra på eftermiddan. När ja steg in på mamsens jobb så kan man ju som säga att hon såg riktigt rolig ut. "Men va gör DU här?!" ÖVERRASKNING! Hela familjen blev som glatt överraskade och pappa sa att de numera stå 1-1 i överraskningar så vi få väl se om de bli nån fortsättning på den här tävlingen.

Igår va vi på lite äventyr till Arvids, Helen ha ju iofs vare där en gånng förr men då va de vinter så nu fick hon en chans att se de på sommarn. Åt lite mat och spana i dom stackars affärer som finns där. Och för att förekomma alla eventuella kommenatarer om att de inte är så rackarns mycke sommar här när de regnar och är typ 8 grader varmt så ha ja egentligen inge bra svar på de annat än att snart kommer värmen, de är ja helt övertygad om. Men en annan ska ju iofs börja jobba nästa vecka så de spela väl egentligen ingen större roll va de är för väder.

Känner att de är allt som hinns uppdateras just nu, ska ut på ett uppdrag strax och de är väl bäst att man är redo då de bär iväg.

Över och ut

Inga kommentarer: