tisdag 8 juli 2008

Dåligt me skriverier

Kan ju inte påstå att man vare världsbäst på att klottra ner lite rader här. De va i ärlighetens namn ett bra tag sen, ska göra ett försök att att bättra mig. Men de är rackarns svårt när man jobbar så mycke. Hade kortdag idag och är till och me ledi imorn så ja vet inte alls riktigt va för slags äventyr ja ska hitta på. Men de löser sig väl, de tro ja nog.

I helgen så va de ju musik vid Malån, sommarens stora händelse i kommunen. en trevlig tillställning som för min del bjöd på ett gäng överraskningar. Eller, gäng och gäng, va väl kanske att ta i lite men en stor överraskning blev de då. Malin från Falköping skickade ett "bud" me en överraskning och de va den föredetta Combon som passerade via Malå när han skulle byta sida på Grönland. Lät komplecerat? Jo tack, de va de. Men riktigt roligt att se han. Överraskade hela familjen gjorde han också, mamma uppskattade de också för han "fick va me" i laget som ställde upp i den årliga byakampen och se på tusan så vann vi inte. Vinsten bestod av 100 Trisslotter. Dessa skrapades i söndagskväll men de gav inte så rackarns mycke till utdelning, dock en trevlig tillställning.

Ett annat äventyr blir de också nästa helg då de är drakbåtstävling i Vindelgransele så då ställer byn också upp me ett lag, ja ska inte va me för ja jobba eftermidda på kiosken men annars hade ja nog inte heller fått va me. Man är ju inte riktigt tillräckligt bra enligt teamleadern mamma.

Känner att de blir nog inte så mycke mer än de, ska ta en dusch och känna lugnet lite.
Ha de bra i sommarn!

Inga kommentarer: