söndag 24 augusti 2008

Vilken vecka...

Har numera befunnit mig i ett stadie av allmänt mycke snor och andra småfel som dyker upp i samband me en förkylning i två dagar. Passade på att skaffa mig förkylningsbacilusken när vi va i Huskvarna i fredags och spana på Takida. Och trots de blev lite negativa sviter av de hela så va de en mycket trevlig kväll! Träffa Stinas kompisar Elina och Dan. Nice people, de måste ja säga. Dan va snäll och skjutsa oss så de blev inget som helst tjorv och väntande på bussar och sånt så tummen upp åt han. Blev även en "nattmacka" på Max och de är här man säger att världen är bra liten, för de är den..hur som helst, när vi sitter där och mumsar som bäst va klkiver inte in genom dörrn då? JO, tre Malåbor. Lite otippat att man ska möta dom halv två en lördamorron på Max i Jönköping. Men lite humor ändå.

Annars ha de väl inte vare så mycke action i helgen, veckan däremot ha väl vare fartfyld och underhållande. Vill väl inte påstå att ja skulle kunna orka en till men den ha vare ritkigt bra ändå. Enda negativa är väl att ja känner lite press nu me skolan, ha inte fått tag i all kurslitteratur än, den är SLUT på alla sidor på internet så ja måste nog masa mig ner på Akademiebokhandeln imorn och köpa den sista boken, även om den är typ 250 kroner dyrare där. Men nöden har väl ingen lag, de är väl så man få lov att tänka. Man få ju lön i morn så de bli nog bra ändå...

Känner att de inte blev ett sånt livat inlägg men ja är lite avslagen pågrund av allt snor. De kan verkligen ta fram de värsta hos folk. Däremot så kommer SnällStina hit ochs ka bjuda på varmoboy för att kurera mig lite, de ska bli gott. Ja som iofs just ha äte midda men de löser sig väl, man ha väl två magar? En mat-mage och en fika-mage? =) Gjorde kycklingwook me nudlar och tyckte att ja verkligen tog i ordentligt me kryddningen, men inte då...kanske blir värre sen när ja äter matlådan och inte är lika förkyld..man vet ju aldrig.

Över och Ut för nu

Inga kommentarer: