måndag 18 augusti 2008

Tillbaka i Jönköping

Ja, då är man tillbaka i verkligheten. De gick rackarns fort måste ja säga, både sommarn och att komma tillbaka i rutiner här hemma i lägenheten. Anlände fredakväll, några minuter försenat, till ett tryckande varmt Jönköping. De va precis som att gå emot en vägg, inte trevligt när man ska gå hem me typ 750 kg packning. Träffade ett gäng utbytesstudenter som frågade efter vägen till högskolan eller närmaste "check point" en av dom va från Afrika och frågade om de fanns nån buss och ja sa att de är så nära till skolan så de finns ingen. De va då de hände..kommentaren som har roat hela helgen kom: "Is okaj, ajm from Africa I can karri" (gjorde ett tappert försök där att stava som han prata men ja vet inte om de blev så bra, använd fantasin!) sen slänger han upp en av väskorna på axeln och så går vi. Underhållande tyckte ja.

Fasan som ha hade över att de skulle se ut som en mindre naturkatastrof hemma hos mig gnagde iofs i mig hela tiden som ja gick hem. Och hade ett mindre ångestanfall när ja låste upp dörren. Hör och häpna sen, de va inte så farligt! Vem de nu va så hade personen/personerna städat ganska ordentligt efter sig. Inga berg av damm och inte heller ett tjockt lager på hyllorna runt om lägenheten, ja blev som nöjd..De räddade i princip hela kvällen. De va skönt. Blev en tidig kväll och sen satte städpatrullen igång tidigt lärdamorgon. Putsa fönster och dammsög fixa tvättid och lite annat pyssel.

Linn och Stina hälsade på på kvällen och vi satt och surra, dela "en" flaska vin och gick på kåren och dansade loss lite, de va en trevlig kväll. Stina ha lagt ut lite bilder på sin sida som beskriver kvällen i fråga. Ha kika på dom och de va inte allt för farligt. =)

Just nu tvättas de för fullt, väntar på att torktumlaren ska bli klar, ska ut på stan ett varv sen och göra lite ärenden och avsluta kvällen me att leka me Jennie. Ska bli riktig kul att träffa hon igen, de va ju et tag sen.. som me alla andra typ..

Nu fortsätter uppstyrningen av lägenheten, ha de!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha bilderna kanske blir värre senare i veckan :P