torsdag 21 augusti 2008

Kursstart....

Johoda, nu började verkligeheten. Typ som en kalldusch så kom en rad me uppgifter och böcker som ska läsas...har inte ens köpt dom än och de ska va uppstyrt snart...usch usch usch.. Men ja måste ju säga att de va riktigt roligt att träffa "klassen" igen. Dom flesta var sig lik och de va roligt. Ha redan hunne ta en lunch me Malin och Louise. Prata lite c-uppsats och annat "viktigt" som kan behöva diskuteras efter ett sommarlov.

Igårkväll blev de utgång med overallerna...rätt trevligt ändå, de va ja Malin, Stina och Linn. Satt och surra och hade de allmänt trevligt före vi visade världen våra konstverk till byxor - en grön, en gul och en röd. De va roligt. Va hemma lagom till klockan två och la mig i sängen, somna typ handlöst och drömde en konstant mardröm till väckarn ringde. Ha dessutom nackspärr, inte en så bra start på dagen men den har väl som artat sig lite nu ändå. De sista ja prata me Stina om va att hon promota tanken om overall ikväll också...vi få väl se, prata lite snabbt me Mia nu i korridoren och hon tyckte de va en bra idé..kan ingen tycka som jag?

Sitter på skolan nu och klurar på att de kanske inte skulle va så dumt om man pallrade sig hemåt och gjorde nåt vettigt av sitt liv...kanske beställde kurslitteratur, va vet ja.

Håll till godo...

1 kommentar:

Malin sa...

så bara för att man inte har en färgglad overall så är man helt plötsligt out of the picture efter förfesten? VA VA VA??