lördag 26 april 2008

Sol, vind och Piggelin

Så som planen löd under gårdagen så har lunch just inutits hemma hos Sara. Lasange! Gott! De dracks även ett glas vin och åts en portion glass. Trevligt! Ja inledde även dagen me att hämta cykeln på skolan och gå runt Munksjön, känner att lite nytti måste man va och när de är så otroligt bra väder ute så måste man ju passa på. Inte sitta inne och söla. Dock bli de att va inne nu en stund innan "the-get-together" på Sesamhuset, måste nog vila lite och måste definitivt diska undan lite. Ha fått samla sig lite i diskhon...obra Elin, ta tag i de!

Mitt enda uppdrag till ikväll hemma hos Emma är att komma ihåg dom där rackarns Piggelin glassarna som husalerar i min frys. Och ja hoppas intensivt att de inte kommer att bli mig övermäktigt. Men utan Piggelin inget party så de är bäst för mig att dom kommer me. =)

Läste på den äventyrliga lillasysterns resedagbok att dom skulle kika på We Will Rock You-musikalen i veckan och blev akut avundsjuk! Den är jätte bra ju! Måste nog poppa lite Queen nu när ja tar tag i saker och ting, kanske går lite bättre då. Ha även ladda kameran så den kanske man skull försöka komma ihåg också. Föreviga kvällen lite, sånt skada ju inte.

Rapport om hur kvällen urartade dyker väl upp så småningom för den som är intresserad...=)

Inga kommentarer: