söndag 27 april 2008

Dagen efter och de är en Pigg Elin

Vätskebalansen i kroppen va, inte helt överraskande, en aningens ur fas imorse när ja slo upp ögona..Men två alvedon och två timmars sömn senare så va de inte längre ett problem..=) Ha mått som en prinsessa hela dagen. Vilket ja inte är helt otacksam för. De är trevligt. Klurar lite på att antingen bli man tåligare och tåligare eller så förnuftigare och förnuftigare..frågan är vilket..=) Ja ha inte tänkt ha nån vidare analys av den frågan bara acceptera att dom senaste gångerna ha man klarat sig rätt bra.

Ingen sol ute idag men ändå en rätt så trevlig temperatur så en prommis ha också avverkats, de va riktigt skönt. På vägen hem inhandlades en påse godis som med gott samvete ska avnjutas i soffan under filten sen ikväll. Ska också bli trevligt.

Igårkväll när ja gick hem hade ja ju en väldigt klurig plan på va ja skulle uttrycka i skrift här idag men som så många andra gånger så försvinner dom kluraiga planerna i takt med att alkoholhalten i blodet sjunker. Vilket ja i och för sig kan va lite tacksam över.

För att hoppa till nåt helt annat så kommer Lillasysteryster hit på tisda, ska stanna nästan en hel vecka. Rackarns va roligt de kan bli. De är ju dessutom Valborg så nåt spännande måste man väl hitta på.

Nä, nu lockar den tidigare nämnda godispåsen allt för mycke. Ha en bra sönda folket!

Inga kommentarer: