måndag 24 augusti 2009

"morgonstund har..."

...skapat otroliga bekymmer för mig. Överväger en till IKEAresa med målet: rullgardiner. Vaknar före all mänsklighet på mornarna för att solen kika in mellan, ja hur de nu stavas och gör en chansning och stava lite som ja vill, persiennerna. Är väl medveten om att detta förmodligen kan klassas som dagens i-lands problem och att om en dryg månad så kommer ja inte att ha de här problemet mer, men ändå! Irriterar mig intensivt just nu.

När vi likas är inne på ämnet irritation. Fått en inlämningsuppgift på skolan med motiveringen "eftersom vi inte skriver en uppsats i denna kursen måste ni träna på notapparaten". Jag KAN notapparaten, jag är - för att uttrycka mig i Louises ord - "en liten notnazist". Men här kommer de fiffiga, den här läraren vill inte ha de som övriga skolan vill, neeeej, här ska vi göra på ett speciellt sätt - hans sätt - för att de ska bli rätt. Och ja vet att de är ju bara att göra som han säger och fixa de. För de handlar inte om nån uppsats som ska skrivas, bara två sidor me 1,5 radavstånd. Vad som ytterligare irriterar mig är att läraren uttrycker sig som så att de här inte är någon viktig uppgift och vi kan använda oss av en text vi redan skrivit, så länge vi ändrar noterna. Svinenkelt, ja, men ack så svinirriterande! Hade tänkt sätta mig och göra de nu på morron men kände att all irritation bara kom upp igen och hade som ingen att gnälla på. Känns alltid bättre om man få gnälla lite.

Ska styra upp de här nu och sen klura ja på att ta skräpcykeln och färdas till skolan för övriga studier och kanske lite socialtumgänge.

Hörs vi?

ps. hälsning till Eriks mamma. Hade du inte vare på mig på ica had ja nog låte de här gå i träda.

1 kommentar:

Yvonne sa...

va skoj med lite ny design också!