lördag 22 augusti 2009

Ny termin och nya tag

Anlände till Jönet för en vecka sen..tänkte ta tag i de här skrivandet, men lägenheten va inte i tip top, städade läggan och tänkte ta tag i uppdateringen men då började skolan. Men nu ska ja göra ett seriöst försök. Kan ju inleda med att vräka ur mig all inre agg mot människor som inte kan städa efter sig. Hade ju som bekant hyrt ut läggan i sommar till en tjej som såg så lugn och sansad ut (vilket ja tror att hon va också..) hur som helst, när ja dök upp i söndags och började plocka fram mina saker och ställa i ordning allt hittar ja...ett par hennes sockar under soffan (!) efter att hon ska ha flytt städat. Hur noga ha hon städa då är ju en ganska given följdfråga. Som jag vidarebefodrade till den föredetta hyresgästen i fråga. Svaret fick mig att häpna: "ja tyckte att ja städa överallt", ja svarade me ett mentalt "tydligen inte". Kunde vare värre men man bli väl ändå lite små irri. Hon hade även rive ner duschdraperistången men ja ha fått de fixat, nu äre bara för hon att ta tummen ur och adressändra och hon är ute ur mitt liv förevigt. :)

Följde Malin på en spontanresa till Ullared igår, inhandlade lite nyttoprylar, sto länge och höll i ett sällskapsspel men lämnade det - även denna gång - i hyllan. Små ångrar de, fast å andra sidan, vem ska ja spela me när majoriteten av umgängeskretsen ha blive vuxna, flytta och fått jobb? Måste skaffa mig lite nya kompisar. :) De är höstens uppdrag, ska gå in för de me liv och lust.....eller så leker ja bara me dom som är kvar, vi få se.

Annars törs ja väl säga att de inte hänt så mycke, ska ut på balluns ikväll. Eftersom de är inspark så är kåren öppen hela veckan och tänkte göra den obligatoriska insparks-kåren-utgången. De kan faktiskt bli ganska kul, hoppas ja..kanske hitta nån som ha roliga sällskapsspel, vem vet?

Även storhandling på schemat idag. Sara kommer me sin röda volvo och vi ska iväg på en monster-månads-handling. Sitter som bäst och klurar på lite god och bra matlådemat.

Uppdatera väl (förhoppningsvis) fortlöpande i fortsättningen.
Hej hopp!

Inga kommentarer: