tisdag 31 mars 2009

Vardagen är tillbaka

Då had man hunne både va hem och sno om tillbakas till Jönköping. Och tåget va i tid både upp och ner, de va till och me tidigt till Bastuträsk så pappa hade inte komme! Otippat där, nu rörde de sig om tio minuter, men ändå. De blev en mycket lugn vecka, actionen låg som på is och laddade inför helgen. Hann va om och hälsa på hos både morfars och Yvonne, mycket trevligt. Fick till och me leka av mig lite me Arvid, även om de förmodligen va jag som hade roligast...fast han hade ju "tinat upp lite" där till på slutet så då fick ja till och me ett litet leende.. Men snacka om att pojken räserväxer. Nästa gång ja är hemma är han väl ute och provkör moppen. :)

Och VM-tillställningen i backen va då inte fy skam heller. Måste säga att de va riktigt spännande att kika på, även om man inte är så där grymt insatt. Men med bra väder och trevligt sällskap så kommer man långt. Sen va de ju lite actionfyllt att se när dom körde. De va även ett lopp me bara tjejer, men de va nästan lite mesigt, inte för att jag skulle gjort de så mycke bättre själv, men skillnaden va stor. Partajj och balluns på kvällen, mycket trevligt! Träffa en hel del bekant folk och de är väl de som är hela grejen.

Tuffade tillbakas me tåget på söndakväll och gick i princip direkt på föreläsning på månda när ja komme ner. De va inte värt de. Snacka om trist föreläsning, men samtidigt obligatoriskt och ja är väl inte så intresserad av att måsta ta igen med en inlämningsuppgift. På tal om uppgifter så borde ja ta tummen ur och skriva den som ska va inne nu på torsda, har ju inte vare så aktiv i skolan nu då ja vare hemma, men de kunde ju kanske vare värre...:)

Hörs vi då?

Inga kommentarer: