fredag 10 oktober 2008

De där me rubrik är lite knepigt ibland

De ha som blive en trevlig liten vana att gå ut och gå klockan sju me Theresia, måste säga att de är rätt skönt. Idag gick ja me hårt lindade fotleder, dom ha inte mått så bra sen ja sprang i onsdags, gjorde förmodligen inte saken bättre att ja sen på kvällen gick ut i pums. Men men, de ska läres. De va för övrigt en mycket trevlig kväll, blev bort tappad av umgänget som ja gick dit me men blev upphittad av en holländsk utbytesstudent som ja umgicks me resten av kvällen, hon va även störtcool! "We're soooo gonna have a coffie next week, you sweeds aren't that bad" tyckte ja va en liten rolig kommetar. Sen prata hon lite holländksa och då va ja inte riktigt me på noterna längre men hon va kul och ja hoppas att hon inte sa allt för mycke elakt på holländska sen. Mindre rolig va väl gårdagen men de är väl också nånting man få skylla sig själv över, hade även en grotesk träningsvärk efter gymmet som fortfarande än idag känns rätt bra.

Nu ska ja styra upp lägenheten lite, får ju främmande i helgen av Jennie och Helena. Dom kommer ikväll och stannar till på sönda och de ska bli riktigt roligt. Vi få väl se va vi hitta på allt mest men nåt äventyr bli de nog säkert, ja är inte så orolig. Ska även försöka läsa lite idag eftersom de blev inte så mycke av den varan igår, ja förstå då rakt inte varför...=) Men de är väl återigen sånt som händer..

Jo! Ha ju ytterligare ett citat från i onsdags "Ja orkar inte gå hem, kan ja få sova hos dig?" Ja svarade att ja hade en bäddsoffa som gick ypperliga att sova i..."då tro ja fan att ja går hem i alla fall" blev comebacken på de..HUMOR! Så man fick sig ett gott skratt också. Hade inte mer för den här gången vi få väl se va helgens äventyr resulterar i för berättelser.

Ännu en Bert: tack och hej leverpastej

Inga kommentarer: