onsdag 8 oktober 2008

Back in Jonkoping

Yes box, då va man tillbakas. De gick fin fint att tuffa tåget ner, delade kupé me fyra herrar men de gick som fint de också. Hann som bara till lägenheten och lämna alla grejer innan ja rusa på skolan. som vanligt rätt kul att träffa alla. Blev även uppdelade i nån form av studiegrupper i samband me uppsatsskrivandet. Hade väl jubla lite mer om vi fått en annan handledare men de är väl sånt som händer..ska nog fixa de här ändå. vi fick då hur som helst vårat ämne godkänt så de blir nog bra. Ska bara styra upp nån form av ordentligt PM nu under nästa vecka så blir de nog ännu bättre.

De är lite roligt hur snabbt man faller tillbaka i gamla mönster, blev den klassiska morgonpromenaden imorse klockan sju tillsammans me Theresia och Emilie och nu så va vi på gymmet och tog en riktigt genomkörare. Sprang 3 km och hade bara två nära döden upplevelser under hela tiden som vi va där så ja är rätt nöjd, för att inte tala om hur nöjd ja är att ja klara dom där 3 kilometrarna, ha väl inte vare ute och sprunge allt för aktivt på senaste tiden om man ska va noga.

Måste nog rusa och ta hand om tvätten som ligger i källarn här och sen hoppa i duschen. Hade tänkt göra tvärt om men nu rusade tiden iväg. Känns ju inte så lockande att den är kvar när nästa ska starta upp sitt tvätteri.

I bästa Bert anda - klart slut varulvstjut

Inga kommentarer: