tisdag 28 oktober 2008

Håkan och styvbröder.

Lillasyster är på besök, eller inte precis just nu för nu är hon ute på egna äventyr...varit ensamstående i snart ett dygn, de ha gått bra..men de är rackarns snabbt va man vänjer sig vid att de är nån annan här som skuttar runt. Passa på att fixa me pilotintervjun till uppsatsen...hade ett nervöst-näst-in-till-sammanbrott igår på förmiddan eftersom hela grejen står och faller me hur intervjuerna går och me tanke på hur bra de gick igårkväll så känns de lite bättre. Ska bara få ihop teoriansatsen tillsammans me undersökningen nu så kanske de inte slutar i pankaka, vi kan ju hoppas!

Annars då? Händer inte så mycke, va på Håkan Hellström i Huskvarna i fredags. Rätt okej faktiskt, hade inte så mycke koll på dom nya låtarna men de va trevligt ändå. Systeryster uppskattade de då så de va väl bra de. I lördags skutta i vi runt på A6, provlåg sängar till Hanna som ville ha en rapport om vilken som kunde vara lämplig att inhandla, sen blev de ju en hel del andra affärer också..Hade tyvärr inte så mycke cash, har väl fortfarande inte så mycke eftersom alla jäkla kvartals räkningar har en förmåga att komma samtidigt...de är lite surt, speciellt nu när ja hade tänkt investera i en ny cykel..(tack för den cykeltjuven, ha du bryte några ben än??!!) För att hoppa till nåt helt annat så kanske man kan rekomendera en film "styvbröderna" (stepbrothers för den som inte hänger me) lite mycke humor i den, såg den me Signe och den va faktiskt över förväntan. Sånna där filmer kan ju va lite knepiga, dom ha visa allt de roliga redan på reklamen så man bli lite besviken då man sett hela filmen, men så va inte fallet me den här så de va positivt.

Ska ta och diska undan lite, klä på mig och gå till skolan, vi börja inte förrän 10 idag och de känns lite mysko...

Vi hörs

torsdag 16 oktober 2008

Hur svårt kan de va?!

Ghaaaaaaaa! Varför ska de va så svårt att skilja på mitt och ditt! De va MIN cykel och ja hade väldigt gärna vilja ha kvar den, fick den då ja fyllde år! Så ja hoppas verkligen att du cykla omkull och bryter alla ben om inte så hoppas ja då bara på ett - nacken! Pratade även me polisen och dom va väl riktigt solstråliga, trodde inte att den skulle komma tillbaka...kul? NEJ!

Blev en kasst slut på en mycket trevlig dag me Malin på Ullared, kan som inte prata om de för allt ja tänker på är min lilla cykel, bortrövad och ensam!

fredag 10 oktober 2008

De där me rubrik är lite knepigt ibland

De ha som blive en trevlig liten vana att gå ut och gå klockan sju me Theresia, måste säga att de är rätt skönt. Idag gick ja me hårt lindade fotleder, dom ha inte mått så bra sen ja sprang i onsdags, gjorde förmodligen inte saken bättre att ja sen på kvällen gick ut i pums. Men men, de ska läres. De va för övrigt en mycket trevlig kväll, blev bort tappad av umgänget som ja gick dit me men blev upphittad av en holländsk utbytesstudent som ja umgicks me resten av kvällen, hon va även störtcool! "We're soooo gonna have a coffie next week, you sweeds aren't that bad" tyckte ja va en liten rolig kommetar. Sen prata hon lite holländksa och då va ja inte riktigt me på noterna längre men hon va kul och ja hoppas att hon inte sa allt för mycke elakt på holländska sen. Mindre rolig va väl gårdagen men de är väl också nånting man få skylla sig själv över, hade även en grotesk träningsvärk efter gymmet som fortfarande än idag känns rätt bra.

Nu ska ja styra upp lägenheten lite, får ju främmande i helgen av Jennie och Helena. Dom kommer ikväll och stannar till på sönda och de ska bli riktigt roligt. Vi få väl se va vi hitta på allt mest men nåt äventyr bli de nog säkert, ja är inte så orolig. Ska även försöka läsa lite idag eftersom de blev inte så mycke av den varan igår, ja förstå då rakt inte varför...=) Men de är väl återigen sånt som händer..

Jo! Ha ju ytterligare ett citat från i onsdags "Ja orkar inte gå hem, kan ja få sova hos dig?" Ja svarade att ja hade en bäddsoffa som gick ypperliga att sova i..."då tro ja fan att ja går hem i alla fall" blev comebacken på de..HUMOR! Så man fick sig ett gott skratt också. Hade inte mer för den här gången vi få väl se va helgens äventyr resulterar i för berättelser.

Ännu en Bert: tack och hej leverpastej

onsdag 8 oktober 2008

Back in Jonkoping

Yes box, då va man tillbakas. De gick fin fint att tuffa tåget ner, delade kupé me fyra herrar men de gick som fint de också. Hann som bara till lägenheten och lämna alla grejer innan ja rusa på skolan. som vanligt rätt kul att träffa alla. Blev även uppdelade i nån form av studiegrupper i samband me uppsatsskrivandet. Hade väl jubla lite mer om vi fått en annan handledare men de är väl sånt som händer..ska nog fixa de här ändå. vi fick då hur som helst vårat ämne godkänt så de blir nog bra. Ska bara styra upp nån form av ordentligt PM nu under nästa vecka så blir de nog ännu bättre.

De är lite roligt hur snabbt man faller tillbaka i gamla mönster, blev den klassiska morgonpromenaden imorse klockan sju tillsammans me Theresia och Emilie och nu så va vi på gymmet och tog en riktigt genomkörare. Sprang 3 km och hade bara två nära döden upplevelser under hela tiden som vi va där så ja är rätt nöjd, för att inte tala om hur nöjd ja är att ja klara dom där 3 kilometrarna, ha väl inte vare ute och sprunge allt för aktivt på senaste tiden om man ska va noga.

Måste nog rusa och ta hand om tvätten som ligger i källarn här och sen hoppa i duschen. Hade tänkt göra tvärt om men nu rusade tiden iväg. Känns ju inte så lockande att den är kvar när nästa ska starta upp sitt tvätteri.

I bästa Bert anda - klart slut varulvstjut

söndag 5 oktober 2008

Hemma i hemmet

Johoda, nu är man hemma och ha vare de ett bra tag. Rackarns trevligt. Snöat ha de också gjort, kan inte påstå att de vare så mycke som vare obra. Ha inte gjort så mycke i skolan som man borde, men så äre väl alltid och till mitt försvar så ha ja faktiskt läst två av böckerna, sett Batman - the dark knight och allmänt bara umgåtts. Dom två sista va väl lite mer tvivelaktiga i studiesyfte men överlägset roligast. Snöa ha de också gjort!

Ha precis boka tåget tillbaka till Jönköping, tuffar iväg imorn vid kvart i åtta på kvällen, de bli riktigt bra ha dessutom liggvagn så de bli nog till och me en hel del sova också. Tummen upp" =)

Hittade de här på Malins sida och kan väl bara skicka de vidare..eller? För de är väl de som ska göras?

Jag har i mitt liv:
( ) Rökt.
(x) Snusat.
( ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt. - not my proudest moment
( ) Stulit en bil.
( ) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär. - men vem har inte?
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
( ) Snattat.
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke. - och nu snackar vi inte bara sing star utan på riktigt...
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke.
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines.
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(x) Åkt snowboard. - men bara en gång, uppskattade inte smärtan i rumpan efteråt
(x) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
(x) Ätit sushi. - mycket annorlunda men inte alls så tokigt, har dock riktigt svårt för den råa laxen
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet. - sover nästan varje lunch..=)
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
(x) Varit med i en jordbävning. - senast nu i sommar då ja trodde de va åskan som gick..
(xx) Rört en orm. - bodde me en, han hade en Boa så i dubbel mening kanske
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
(x) Varit i en bilolycka. - bland annat samma sag som ja flyttade in i lägenheten i Jönköpnig
(x) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
(x) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur. - WHY är den här frågan me?!
( ) Smakat torrfoder till ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen. - var och varannan dag, de är väl rätt naturligt?
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(x) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel. - mestadels armarna
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov. - inte heller nåt ja är överdrivet stålt över
(x) Glömt någons namn. - typ konstant, namn fastnar riktigt dåligt, personnummer å andra sidan är min starka sida
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

Så, då hade ja lämnat mitt bidrag till de hela, va lite roligt tyckte ja..=) ska handla lite mat och hämta ut den rackarns biljetten till tåget också.
Simma lugnt!