onsdag 24 september 2008

Motivationen kom tillbaka!

Lågvattenmärket är nått för denna gången. Har noll energi till att göra nåt skolarbete känns de som. Ha sutte nu ikväll och försökt få ner de sista på hemtentan som ska in på freda...vet inte riktigt allt mest va de blev skrivet men få läsa igenom de imorn och redigera bort allt flumm...För att sen ta tag i den andra hemtentan som ligger och skräpar...usch, vars tog all motivation till skolan vägen? Kan de va så att den blev uppslukad av dom hemska teoribildningarna som vi ha skrive om, de är faktiskt inte helt omöjligt.

Hur som helst, en bra sak som ha blive dom här senaste dagarna är att ja är inne "in tha zooone" som en kär vän skulle säga, ja motionerar varje dag och går på gymmet vid ett flertal tillfällen och tro de eller ej men de är snuskigt roligt! Speciellt när man ser lite resultat. Sen kan ja ju inte tala nog varmt om boxning, snacka om en trevlig sport! All eventuell agg man har inne i kroppen försvinner ut genom ett par hårda slag. Igår gick de även rätt villt till, efter ett litet missförstånd mellan ja och min buddie så fick hon in en klockren spark i ljumsken (eller stavas de jumsken??) tyckte ja va lite humor så ja ha ett trevligt litet blåmärke där. Men ja, nu när ja lix är inne i tränings fasen. Har en liten fundering...klurar lite mest i allmänhet hur folk tänker när dom väljer skor till gymmet. Under vårt pass i söndags, tro ja de va, så såg ja: kvinna ~17 år springa på löpbandet i bara sockar, kvinna ~17 springa bervid i Converse. Hur klokt är de på en skala? Är inte hela grejen me joggingskor att dom ska arbeta som stötdämpare? Vidare såg ja ett flertal herrar/män/pojkar i bara sockar eller flipflop, what's the point? Okej, om man inte ska springa på nåt löpband att man inte har löparskor men flipflip?! Ja va mycket uppslukad av detta ämne hela tiden vi träna, spanade på allas fötter för att se vilken "grupp" dom tillhörde.

Detta om detta, hade inte så mycke mer vettigt att tillföra den här debatten, om man överhuvudtaget kan kalla den de. Tro ja ska ta och borsta mina tänder och krypa ner under täcket...tänkte slå på stort och ta sovmorron imorn, ha stige upp och mött Theresia klcokan sju för att gå runt Munksjön men de gick inte imorn så ja ska "sova ut" lite.

Över och Ut för Nu

Inga kommentarer: