måndag 19 oktober 2009

dåligt me uppdateringar

Har egentligen inga andra skyll än ren lathet. Vare i en riktig svacka och inte presterat nånting annat än att stöka ner lägenheten. Ska se om ja tar mig upp nu lagom till hemgången, som sker på torsda nästa vecka.

De är egentligen inget nytt under solen, va i Örebro i helgen och hälsade på moster och kusin. Mycket trevligt, regnade dock nästan hela tiden men de kan man väl ha överseende med. Fick iofs nästan inget skoljobb gjort men få försöka ta igen de i veckan, blir mycke jobba här! Shoppade lite kläder och fick både palt och köttsoppa till midda, kan de bli bättre?

Jo, kan ju berätta om mina senaste bioerfarenheter. Såg FAME me ett gäng brudar här i stan, maffiga sång och dans nummer men de va ju som ingen handling. Gick som i princip obemärkt förbi, kan inte påstå att den va dålig men den hade som sagt väldigt lite handling. Vidare såg jag "Flickan som lekte med elden" i lördags me moster och kusin. Spännande! Inte alls så dålig som alla sagt att den ska va. Tycker att den är helt klart sevärd!

Nu snart: lunch och senare tolkning av bergspredikan, läsning av en sammanfattning av PETERprojektet...kan väl va en mer actionfylld dag..

Oh, sen kan man väl skicka ut en önskan om att få lite tummar hållda för sig.. På onsda ska ja och skrivarkompisen hålla en halvtimmes föredrag om vårat examensarbete, va vi kom fram till, hur vi gjorde och så vidare.....vet inte va vi ska säga än, har noll upplägg...men de löser sig säkert! :)

Inga kommentarer: