måndag 19 oktober 2009

dåligt me uppdateringar

Har egentligen inga andra skyll än ren lathet. Vare i en riktig svacka och inte presterat nånting annat än att stöka ner lägenheten. Ska se om ja tar mig upp nu lagom till hemgången, som sker på torsda nästa vecka.

De är egentligen inget nytt under solen, va i Örebro i helgen och hälsade på moster och kusin. Mycket trevligt, regnade dock nästan hela tiden men de kan man väl ha överseende med. Fick iofs nästan inget skoljobb gjort men få försöka ta igen de i veckan, blir mycke jobba här! Shoppade lite kläder och fick både palt och köttsoppa till midda, kan de bli bättre?

Jo, kan ju berätta om mina senaste bioerfarenheter. Såg FAME me ett gäng brudar här i stan, maffiga sång och dans nummer men de va ju som ingen handling. Gick som i princip obemärkt förbi, kan inte påstå att den va dålig men den hade som sagt väldigt lite handling. Vidare såg jag "Flickan som lekte med elden" i lördags me moster och kusin. Spännande! Inte alls så dålig som alla sagt att den ska va. Tycker att den är helt klart sevärd!

Nu snart: lunch och senare tolkning av bergspredikan, läsning av en sammanfattning av PETERprojektet...kan väl va en mer actionfylld dag..

Oh, sen kan man väl skicka ut en önskan om att få lite tummar hållda för sig.. På onsda ska ja och skrivarkompisen hålla en halvtimmes föredrag om vårat examensarbete, va vi kom fram till, hur vi gjorde och så vidare.....vet inte va vi ska säga än, har noll upplägg...men de löser sig säkert! :)

onsdag 7 oktober 2009

post spinning..

..kan väl uttrycka mig så här att spinningen gick väl inte obemärkt förbi..kändes rätt bra i bena, men tog inte lika mycke på konditionen som ja trodde. Ett ställe där de däremot tog ordentligt va i rumpan och så här i efterhand hade ja heeeeeeelt fel underwear. Nästa gång blire inte boxer. De är ju dessutom världshistoriens minsta sadlar på dom där rackarns cyklarna! Tacka vet ja kärringsadeln som är på cykeln ja ha, där behöver man inte oroa sig att man måste leta reda på sadeln nånstans i tarmsystemet där den letat sig upp under cyklingens gång.

Nu, middagsbjudning.
Hej hå

ineffektivitetens drottning

Ha i skrivandets stund kidnappat Linns dator på bibblan, har rätt mycke eget arbete att göra och känner att kniven på strupen inte riktigt skäver tillräckligt mycke för att börja jobba än.. De är rätt dålig stil. Meen, lite att göra åt just nu. Sjuk träningsvärk ha ja också, gick en vända igår me Karro, och ha lovat gå på spinning ikväll me en ny stjärna. Känner att jag eventuellt tage mig vatten över huvudet, men vi de få vi väl se.

Kvällen kommer att avslutas på Gamla Råslätt där jag blive medbjuden på förfest me midda. Däremot kommer de bli en lugn och tidig kväll för Elin, föreläsning som toppas me en redovisning under hela morgondagen. Inte läge att besöka kåren ikväll.

Annars inget direkt nytt att rapportera, förhalar de mesta i skolväg och sover kasst på nätterna. Intensivt avis på folket i hemmet där de ryktas om ett X antal centimeter snö. Den är så icke existerande här i Jönet att de gå som inte ens börja beskriva.

Kanske försöka mig på ett litet intensivryck nu innan hemgången. Heja Elin!!
Över och ut

måndag 5 oktober 2009

helgens äventyr

Tänkte att jag lite lagom till den nya veckan skulle återberätta om helgens utsvävningar. Mamman lämnades som sagt av på stationen på fredakväll och jag fortsatte på en after work med vänner och bekanta. Kvällen avslutades som sagt på Rosengården me idolkik och ett glas vin.

Lördagen inleddes med att vakna omänskligt tidigt och fortsatte med en trevlig stund på stan me Emma. Personligen gjorde jag inga direkta fynd men Emma å andra sidan verkade onekligen nöjd. De enda som egentligen ingen av oss va direkt överförtjust i va vädret, snålblåst och regn - Jönköping i ett nötskal i oktober, bara gilla läget. Efter shoppingäventyret cyklade ja hem och ansåg mig själv förtjäna en snozze på soffan innan jag skulle infinna mig på middag hos födelsedagsbarnet Karro. Snozzen drog ut på tiden och de blev ruskigt bråttom där på slutet men ja hann iaf med bussen. Och för att göra en lååång historia mycket kort resulterade detta i en rackarns trevlig kväll! Enda egenliga avbrottet var när Emma fick en ölflaska kastad i huvet på dansgolvet. INTE KOMPIS! Stryk skull dom ha! Förutom de missödet var det en mycket lyckad kväll i mina mått mätt.

Söndagen spenderades i inte allt för högt tempo, åt en bakispizza hos Karro, halvkikade på idolrepriserna, lämnade Emma på bussen mot Uppsala och åkte hem till mig där både ja och Karro somnade titt som tätt under tappra försök att kika på tv.

De va en snabb summering av vad som helgen i Jönköping erbjöd.
Hörs vi då?

lördag 3 oktober 2009

en mammut på blixtvisit

Verkligen passande uttryck, fick första glimten av mamsen strax efter nio på torsdakväll, såg lite tv och snusa kudde sen. Ja ha de order om att "fixa hotell frukost" och ja gick in för uppgiften me själ och hjärta. De blev inte nåt fel på den frullen inte. Mycket god. Vidare blev de lite kvalitetstid på A6 och schtaan, hängde i alla mammas favvoaffärer. Hon fick nån släng av shoppoholic och kom ut me en ny påse från varje ställe. :)

Kvällen avrundades me en After Work me Karro, Emma och Linn när ja skickat mamsen på tåget. Vi avslutade kvällen på Rosengården me Idolkik och chipsdippande. Inte fy skam. Dagens plan är att gå ett varv i stan me Emma och sen spana in bolagets utbud inför kvällens stundande 25års fest. Tummen uppåt på den! Kommer förhoppningsvis en uppdatering på de också.

Över och ut