torsdag 27 augusti 2009

torsdag

Sitter här och inväntar att klockan ska bli närmare halv nio så man kan gå till skolan, vaknar så rackarns tidigt nu för tiden. Vilket man kanske inte ska klaga över. Ha föreläsningar till halv fem idag och sen ska ja följa me ut till Habo för middagsätning och umgänge, ses framemot!

Måst även göra nån form av kräftansträngning inför helgen som ska spenderas i Stockholm med delar av familjen. Ska bli trevligt, bo på hotell, äta hotellfrukost sånt är väl aldrig fel? :) Ska dessutom träffa Theresian igen, sjuuukt länge sen vi sågs! Så planen är lite kvalitetstid me hon innan familjen kom där på kvällskvisten. Tummen uppåt på den.

Hade som inge mer att förtälja just nu, blev peppad att börja spela innebandy igen igår, skulle väl ljuga om ja inte blev lite frestad. Vi få se va som händer på den fronten. Ska borsta lite tänder, packa matlådan och börja knata mig iväg kanske, hade inte tänkt cykla idag för då måste ja lämna cykeln på skolan över helgen och de kanske inte är så klyftigt.

Över och ut

tisdag 25 augusti 2009

Idag ska

jag göra ett ärligt försök till att göra palt. Eller snarare fuskpalt, ja köpte en påse raspeballer och to me mig så ikväll ska de bli premiär. Ha sagt de till både Karro och Linn..men reserverade mig för en avblåsning och annan mat i slutändan, vi få helt enkelt se hur de gå.

Ska nu bege mig mot skolan, läsa lite till inför föreläsningen imorn och sen möta Karro, hon ska ta me mig på ett äventyr till....Ekohallen...ja ha aldrig vare där och tydligen kan man inte bo i Jönet utan att ha gjort ett besök där. Och vem vet ja kanske fynda nåt vettigt.

På återseende!

måndag 24 augusti 2009

"morgonstund har..."

...skapat otroliga bekymmer för mig. Överväger en till IKEAresa med målet: rullgardiner. Vaknar före all mänsklighet på mornarna för att solen kika in mellan, ja hur de nu stavas och gör en chansning och stava lite som ja vill, persiennerna. Är väl medveten om att detta förmodligen kan klassas som dagens i-lands problem och att om en dryg månad så kommer ja inte att ha de här problemet mer, men ändå! Irriterar mig intensivt just nu.

När vi likas är inne på ämnet irritation. Fått en inlämningsuppgift på skolan med motiveringen "eftersom vi inte skriver en uppsats i denna kursen måste ni träna på notapparaten". Jag KAN notapparaten, jag är - för att uttrycka mig i Louises ord - "en liten notnazist". Men här kommer de fiffiga, den här läraren vill inte ha de som övriga skolan vill, neeeej, här ska vi göra på ett speciellt sätt - hans sätt - för att de ska bli rätt. Och ja vet att de är ju bara att göra som han säger och fixa de. För de handlar inte om nån uppsats som ska skrivas, bara två sidor me 1,5 radavstånd. Vad som ytterligare irriterar mig är att läraren uttrycker sig som så att de här inte är någon viktig uppgift och vi kan använda oss av en text vi redan skrivit, så länge vi ändrar noterna. Svinenkelt, ja, men ack så svinirriterande! Hade tänkt sätta mig och göra de nu på morron men kände att all irritation bara kom upp igen och hade som ingen att gnälla på. Känns alltid bättre om man få gnälla lite.

Ska styra upp de här nu och sen klura ja på att ta skräpcykeln och färdas till skolan för övriga studier och kanske lite socialtumgänge.

Hörs vi?

ps. hälsning till Eriks mamma. Hade du inte vare på mig på ica had ja nog låte de här gå i träda.

söndag 23 augusti 2009

nån form av andra andning..


Vaknade kvart i sju imorse, tack för den! Kommer ju va zombievarning på en annan innan den här dagen är slut me tanke på att klockan nog va tre när ja släckte lampan. Sånt som händer, va en mycket trevlig kväll. Grillade uppe hos Linn och sen blev de sesongspremiär på kåren, hade en svacka där vid tolv, inte så mycke bekant folk och ont i fötterna så övervägde en hemgång men de gick som sagt över och tog sista bussen hem. Inte bra att ta bussen hem själv, men de va mycke folk i rörelse och ja ha inte hört nåt om några fler överfall...men ändå, man ska väl va försiktig.
Så där glad kan man även se ut när man få sig lite mat i magen. :)
Annars då? Joda, klagar inte. Ska göra en liten IKEAresa åt lillasyster idag och på eftermiddan tvätta. Hade tänkt göra de i fredags men blev medbjuden på en spontanresa till Ullared och då äre väl bara att skjuta upp de skitiga kläderna, dom ligg ju så snällt och vänta på mig iaf.
Va väl som de ja hade att tillägga ni så här på morgonkvisten, ska ta och göra mig en ordentlig frukost, dagens viktigaste mål.
Hörs vi då?

lördag 22 augusti 2009

kom på..

cykeluppdatering.

Är en jävla skräpcykel ja köpt! Intensivsaknar min gamla trogna! Lagade en monsterpunka i förrgår, fick lov att köpa både ny slang och däck. Nu äre bäst att de håller annars tro ja de bli en psykbryt från mitt håll.

Cykeluppdateringen är slut.

Ny termin och nya tag

Anlände till Jönet för en vecka sen..tänkte ta tag i de här skrivandet, men lägenheten va inte i tip top, städade läggan och tänkte ta tag i uppdateringen men då började skolan. Men nu ska ja göra ett seriöst försök. Kan ju inleda med att vräka ur mig all inre agg mot människor som inte kan städa efter sig. Hade ju som bekant hyrt ut läggan i sommar till en tjej som såg så lugn och sansad ut (vilket ja tror att hon va också..) hur som helst, när ja dök upp i söndags och började plocka fram mina saker och ställa i ordning allt hittar ja...ett par hennes sockar under soffan (!) efter att hon ska ha flytt städat. Hur noga ha hon städa då är ju en ganska given följdfråga. Som jag vidarebefodrade till den föredetta hyresgästen i fråga. Svaret fick mig att häpna: "ja tyckte att ja städa överallt", ja svarade me ett mentalt "tydligen inte". Kunde vare värre men man bli väl ändå lite små irri. Hon hade även rive ner duschdraperistången men ja ha fått de fixat, nu äre bara för hon att ta tummen ur och adressändra och hon är ute ur mitt liv förevigt. :)

Följde Malin på en spontanresa till Ullared igår, inhandlade lite nyttoprylar, sto länge och höll i ett sällskapsspel men lämnade det - även denna gång - i hyllan. Små ångrar de, fast å andra sidan, vem ska ja spela me när majoriteten av umgängeskretsen ha blive vuxna, flytta och fått jobb? Måste skaffa mig lite nya kompisar. :) De är höstens uppdrag, ska gå in för de me liv och lust.....eller så leker ja bara me dom som är kvar, vi få se.

Annars törs ja väl säga att de inte hänt så mycke, ska ut på balluns ikväll. Eftersom de är inspark så är kåren öppen hela veckan och tänkte göra den obligatoriska insparks-kåren-utgången. De kan faktiskt bli ganska kul, hoppas ja..kanske hitta nån som ha roliga sällskapsspel, vem vet?

Även storhandling på schemat idag. Sara kommer me sin röda volvo och vi ska iväg på en monster-månads-handling. Sitter som bäst och klurar på lite god och bra matlådemat.

Uppdatera väl (förhoppningsvis) fortlöpande i fortsättningen.
Hej hopp!