onsdag 25 februari 2009

STINA!

1. 4 TV program jag brukar se:
Grey's, NCIS, CSI och all annan skit som går på tv.

2. 4 saker jag gjorde igår:
vinkande hejdå till familjen, dammsög, drack te och filtmös

3. 4 saker jag längtar till:
hem, sommarn, när ja inte är fattig student, när ja skaffar en egen diskmaskin

4. 4 saker som står på min önskelista:
en kram, cash, en resa hem, långt och lyckligt liv

5. 4 saker jag tycker om att göra:
kramas, umgås me vänner och familj, äta mat och dansa

6. 4 saker som jag avskyr:
snåla människor, halkiga gator, aroganta översittare och våldsmän

7. 4 saker jag åt i går:
fläsk filé, yoghurt, marknadsklubba och macka

8. 4 bloggar jag utmanar:
Som alltid utmanar ja ingen utan de är upp till var och en att anta utmaningen... :)

efter helgen

Nu snart är familjen åter där de hör hemma. Pratade just me dem och de satt i bilen påväg från tåget. Snacka om dödstyst i lägenheten igårkväll! Va tvungen att ha igång radion så de va lite ljud runt omkring i alla fall. Och om jag får säga det själv så har det varit en mycket lyckad helg. Det gjordes ett besök på Tändsticksmuseet och inte att förglömma IKEA. God mat och familjesällskap, kan de bli mycke bättre?

Sitter på skolan nu och ska försöka ta tag i den där hemtentan som ska in imorn..kan väl inte påstå att jag skrive en bokstav mer än vad jag hade i torsdags förra veckan. Det går seriöst inte bra alls! Nu glömde jag dessutom lite böcker hemma så jag sitter och är lite halv sur på mig själv, inte bra Elin! Ska hur som helst göra ett tappert försök till att komma fram till nåt, iaf på en av frågorna.

Hur som hellst, har i alla fall sett ut en helg då jag känner att det är läge att göra ett besök i hemmet. Ska bara se lite granna hur de funkar me skolan men annars så kommer jag sista helgen i mars, vilket också passar sig bra till att kika på VM, tänka sig att de skulle bli samma helg...:)

Annars ha ja som inte så mycke att rapportera om, har kylen full me mat, palt i frysen och är allmänt lat när de kommer till skolarbetet. Det var dagens rapport.

Hej Hopp

torsdag 19 februari 2009

Skolan

Det går inte bra nu.
Familjen kommer imorn,
kanske skulle va någotsånär klar me hemtentan då.
Har inte skrive en rad.
Inte bra.

SKRÄP.

tisdag 17 februari 2009

Inte är ja sen att nappa på en utmaning, den såg lite rolig ut så här kommer den (Stina, hoppas att du blir lite nöjd nu...) Ja, kanske ska kläcka reglerna också, svaren ska börja på samma begynnelsebokstav som personens namn.

1. Vad heter du?: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Egen
3. Flicknamn: Emma
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholts (rackarns osäker på stavningen där...)
7. Klädesplagg: Ekorrskinspäls
8. Mat: Entrecotte
9. Sak i badrummet: El-tandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Elefanter på vägen
12. Något man skriker: Ehhhhhhhh?
13. Film: Entrapment (stavas den så??)
14. Något man dricker: Egg Nogg
15. Band: Electrik Banana band
16. Djur: Ekoxe
17. Gatunamn: Erik Dahlbergsgatan
18. Bil: El-bil
19. Sång: Everythime we touch
20. Aktivitet med mer än en deltagare: El-bils rally

Tyckte att de va lite små roligt. Enjoy!...haha de va ju också på E

Rapport efter helgens äventyr.

Nu så, nu har alla tillfälliga sambos fare hem och ja är redo att ta tag i saker och ting. Kanske ska ta och berätta om helgen i sin helhet, steg för steg. Redan i torsdags så skulle två av Umebrudarna dyka upp på tågstationen och glad i hågen traskade jag ner för att möta dem, kände mig dock som Bambi på isen ibland men de är ju en annan histoira. Hur som helst, väl nere på stationen kommer helgens största överraskning, ALLA tre Umebrudarna står där och väntar på mig. Så himla roligt att se alla igen! Blev ett intensivt välkomnande med pizza och uppdateringar om vad vi alla gjort de senaste tre åren.

Fredan tillbringades mestadels på stan för att sedan plocka upp dom två sista anländande gästerna, även om de inte va lika länge sen vi sågs sist så va de ändå ett tag sedan och alltid lika roligt att träffa dem. Nu fanns de ju ingen tid att förlora, hem och börja "Projekt matlagning med duschkö". När man är sex personer här hemma och alla ska duscha så krävs de lite planering, men de gick riktigt fint faktiskt, över förväntan. Grekisk pytt-i-panna me både lax och kyckling slank ner och alla blev nog mätta och belåtna, de va då va dom sa i alla fall.. Mycke skratt i goda vänners lag och en morotskaka utan dess like följde för att kvällen sen avslutades på dansgolvet med en glassdrink i handen, för min del alltså.. :)

Lördag morgon kom med rasande fart, efter en pizza på hemvägen och en god natts sömn va de dags för delar av sällskapet att återvända till sitt och andra delar att fortsätta matlagningen och dusch-schemat.. :) Tacos ackompanierat (stavas hur??!) av Melodifestivalen följdes av en vild och dansant kväll på Harrys, mycket trevligt även de, kvällen avslutades med taco-räster hemma här vid köksbordet, de är inte heller så illa där vid tre på morgonen, de funkar fint de också.

För att fortsätta i kronologisk ordning så blev de ju till slut söndag och ytterligare en i ligan var tvungen att åka hemmåt (nu gick de ju inte riktigt som planerat då ett tåg spårat ur nånstans utanför den kungliga huvudstaden och försenade resan något, men ändå) och vi andra gjorde ett besök på A6 och IKEA, ja skulle inte handla nånting men visst blev de ju så ändå, köpte en klocka på Ur & Penn för 150 kr och de tycker ja att de va de kanske värt. Kvällen avslutades på...ja, vad heter den restaurangen, de vet ja nog inte, men dom ha en killer-buffé så där satt vi och mumsade hela kvällen för att sen gå hem och se en halvtaskig film. Morgonen efter blev de så dags för de sista två gästerna att åka hem och min lägenhet blev gigantiskt stor och tom. Nu har ja däremot hunne aklimatisera mig tillbaka till mig själv igen och allt känns som vanligt. Ska städa upp allt så de är tiptop tills att familjen anländer på freda. Trevligt!

Måste även skriva lite hemtenta, kanske ska ta tag i de först...eller? Vi märk ju, som Hanna bruka säga.
Över och Ut

tisdag 10 februari 2009

Seriöst försök till bättring då.

Efter moget övervägande och vissa påtryckningar så är det kanske dags att styra upp det här igen. Va ju ett tag sen sist. Just nu händer inte allt för mycke, ha gått runt munken me Theresia och ska väl masa mig till duschen. Däremot blir de nog lite mer action i helgen, hoppas jag. Då någon form av födelsedagskalas ska gå av stapeln och lite vänner och bekanta från både då och nu dyker upp. De ses framemot. Rackarns va lite de blev just nu. Kanske måste ta igen mig lite och klura ut nått riktigt bra att säga till nästa gång. Speciellt nu när ja lovat ett seriöst bättrings försök.

Over and Out