söndag 17 maj 2009

värsta nöjd

Precis avslutat en cykelreparation som gick över förväntan, tro till och me ja va så fixa de. Är väl så att det återstår att se om ja kan cykla till skolan imorn eller om de bli att promenixa. Är mycket nöjd. :)

Gårdagen va som lugn, Karro bjöd på mat och sen lite snacks till Slagern, kan väl påstå att ja inte va så imponerad, hemmai sängen redan innan någon vinnare korats. Tycker de va som trevligt ändå. Nöjd me den kvällen också.

Ytterligare en nöjdhetsvarning, praktiken är över och nu äre bara högskolan kvar..iofs en tenta men de borde man väl klara av och sen en trevlig hemresa! Känns bra, är nöjd.

Mot Willys och investera i lite mat så man klara av den här veckan också.

Kort men nöjt inlägg, över och ut

tisdag 12 maj 2009

Utmaning från Stina

Ja tyckte likt Stina att de va lite humor i den här utmaningen och därför skickar ja den vidare..:)

Den lyder såhär:
Ta fram din mobil.
Gå till inkorgen!
Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
Fråga 1 - första meningen i första sms:et
Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
Utmana ett par personer (alla som vill!)

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Nu ska vi se om det här fungerar.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- ;)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Minns inte ens att jag hade ringt dig.

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Låter skoj, sitter på tåget hem och vi har ingen ström.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- I skolan idag?

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Ville bara berätta att jag hittat fram.

7. Vad vill du höra mest av allt?
- Hej kära historietönt, sista veckan nu!

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Hej då sverige ;)

Även ändå rätt så mycke humor!

tisdag 5 maj 2009

Hej och hå

Nu händer de, kände att andan föll på lite lagom och tänkte att nu är de dags. :) Ha ju inte hänt så avsevärt mycke i livet sen sist. Hänger rätt mycke på skolan där ja ha praktik, är bara den här och nästa vecka kvar sen är de tillbaka till den "riktiga" skolan igen. Fick däremot en oväntad sovmorgon idag, vilket kändes trevligt. Ha hunne köpa ett gäng tallrikar till mamsen på tradera, och läst ikapp me allt skvaller som finns på nätet..nice. Hade nån form av ambition om att fara ut och springa ett varv, men den ambitionen dog ut samma sekund som väckarn ringde. Få se om ja ha bättre karraktär ikväll.

Kan väl även glatt meddela att ja fått hyra ut läggan i 2:a hand hela sommarn så hit kommer de inte gå några pjårningar från lönen i sommar, YEY! Kan väl tillägga att de är en mycket färsk nyhet eftersom kontraktet skrevs på igårkväll. Så ska börja plocka ihop lite och städa ur så den andra tjejen ryms iaf lite. :) Hemresan är även bokad, måndag den 8e juni flyger ja och flaxar i en plåtfågel till Arvidsjaur och beräknas väl va hemma dryga timmen efter landning för den som är intresserad.

Sen måste ja väl berätta lite om helgens äventyr. Hela syskonskaran och kusinerna vitamin ska mötas upp i den kungliga hufudstaden tillsammans me mormor och ha en trevlig helg, ska bli riktigt roligt! Ha tage ledigt från praktiken på freda så ja åker redan torsdakväll och de ses som sagt framemot.

Nä, om man skull ta och diska bort gröttallriken och masa sig mot bussen så man kanske kan börja göra lite nytta också. Ska försöka ta mig själv i kragen lite och va lite mer aktiv här i framtiden.
HA EN BRA DAG!